AİLEDE BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ, KULLANIMI

Rehber öğretmenimiz Ömer DUDAK konuyla ilgili gerekli araştırma ve çalışmalarını tamamlayarak bir ön hazırlık sürecinden sonra velilerimizi okulumuzda yapılacak çalışmanın kısa bir ön yazısı ve davet mektubu ile davet ettik.

Rehber öğretmenimiz güncel yaşamımızın bir parçası olan teknoloji ile ilgili bilgi  verdikten sonra bunun hayatımızdaki rolü ve bize katkıları ve zararları ve de dolayısıyla çocuklarımızı ne kadar olumlu  ya da olumsuz etkilediği ile ilgili gerekli bilgileri aktardı. Konunun hassasiyetini önemini belirten aktarımları yaptı.

Sonuç olarak teknoloji kullanımı hayatımızı çok etkilemektedir. Bunun farkına varılması sonucunda velilerimiz teknolojiyi hayattan çıkarılamayacağını ancak bilinçli kullanımının önemli olduğunun farkına vardı.

Velilerimizle ortak bir karar alındı artık öğrencilerimizi günlük 30 dk dışında teknolojik aletlerden uzaklaştırıp aile içi etkinliklerle zamanlarını değerlendirmenin kararını aldık.

05-03-202405-03-202405-03-2024