Yaylak Şehit Müslüm GÖÇER Anaokulu
Yaylak Mah. İnönü Gap caddesi No9/1 Bozova Şanlıurfa

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olarak milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendisini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedef edinen koşulsuz sevgiyle bilgiye ulaşan bir kurum.

MİSYON

Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendisine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip özür dileyebilen, değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen ne istediğini bilen, tüketen değil üreten, iç dünyası zengin olan topluma örnek olacak bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

07.00-12.00 12:00-17:00

KALORİFER

Öğretmen servisi bulunmamaktadır.

İLÇE MERKEZİNE 20; İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.